Iedereen in Rotterdam kent de ss Rotterdam natuurlijk wel, maar ben jij er wel eens op geweest? Op zondag 17 september organiseren wij, in samenwerking met Marc van der Stelt (MS Fotografie), een Instameet op dit unieke schip en jij kunt hierbij zijn!

Het ss Rotterdam stamt uit 1959 en is een voormalig passagiersschip van de Holland-Amerika Lijn (HAL) en deed daarna dienst als cruiseschip. Het is volledig ingericht in de sfeer van de jaren ’50. Wil jij meer weten over de historie van het ss Rotterdam of  “gewoon” een kijkje nemen op plekken die eigenlijk niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals de machinekamer, het oude binnenzwembad en de stuurhut?

De Instameet start om 11:00 uur met een kopje koffie en wat lekkers en duurt tot circa 14:00 uur. Dan sluiten we af met een drankje in één van de vele restaurants. Wil je mee, meld je dan z.s.m. maar in ieder geval voor 13 september aan. Maar wees er snel bij want… vol is vol.

UPDATE: Voor deze Instameet kun je je niet meer aanmelden.
Er zijn al heel veel aanmeldingen binnen en om nog meer teleurstelling te voorkomen, sluiten wij het aanmelden. Je kunt je nog wel aanmelden voor de Watertaxisafari op 30 september.

Hi, I’m Rottergram

One Comment

  1. Fijn dat ik kan deelnemen aan de Instameet op de ss Rotterdam. Op de site staat ook dat je je kan aanmelden voor de watertaxi safari op 30 september. Dat heb ik een tijd geleden al gedaan. Ik neem aan dat ik dat niet opnieuw hoef te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *