Wil jij iets unieks beleven tijdens de Wereldhavendagen? En inspiratie opdoen voor Fotowedstrijd Rotterdam? Meld je dan aan om op zaterdagavond 2 september met ons vanaf het World Port Center het vuurwerk te bekijken. Lijkt het je daarnaast leuk om die middag mee te gaan op een supersnelle Tidemanboats? Schrijf je dan ook hiervoor in!

Omdat er slechts zeer beperkt plek is, horen we wel graag wat jouw motivatie is om mee te gaan. We gaan er in ieder geval vanuit dat je van plan bent te gaan fotograferen tijdens de Wereldhavendagen. En dat je je mooiste foto’s van dit evenement instuurt voor Fotowedstrijd Rotterdam en via Instagram deelt met de hashtag #werelds. Je maakt dan ook kans op een mooie workshop ter waarde van € 500,- van SchoolvoorFotografie.

Let op:

De tocht op de Tidemanboat duurt circa 30 minuten en vindt zaterdag 2 september in de middag (16:15-16:45 uur) plaats. Hou er rekening mee dat je nat kunt worden en de boot heel snel gaat. Fotograferen is daarom geheel op eigen risico (en eigenlijk alleen mogelijk met waterdichte, goed verzekerde apparatuur).

Het bekijken van het vuurwerk vanaf het World Port Center is dezelfde dag in de avond (21:00 uur). In geval van ongunstige weersomstandigheden, waar we natuurlijk niet vanuit gaan, is het helaas mogelijk dat we niet naar buiten mogen i.v.m. de veiligheid.

Wij hebben geen programma tussendoor, maar er is natuurlijk van alles te zien en te doen rondom de Maas i.v.m. de Wereldhavendagen.

Update: Deze Instameet heeft inmiddels plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Hi, I’m Rottergram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *